Portfolio ontwikkeling

Wil je graag naar een kunstacademie, grafische school of docentenopleiding beeldende vorming en moet je om daar toegelaten te worden een portfolio aanleggen? Dan helpt Imaginary Constructs je met het creëren van een duidelijk portfolio.

 

Aan de hand van een intakegesprek bepaal ik hoeveel tijd we nodig hebben om een degelijk portfolio op te bouwen. Daarna spreken we zo vaak als nodig is af om het nieuwe werk wat je na de vorige afspraak thuis hebt gemaakt hebt te bespreken. 

 

Het meeste werk aan je portfolio doe je thuis maar er is tijd en ruimte om verbeteringen aan te brengen tijdens de besprekingen. Imaginary Constructs heeft voldoende materialen in huis. 

 

Tijdens de een na laatste bijeenkomst zal een oud docent van de Breitner Academie (Amsterdam) met veel ervaring als lid van de toelatingscommissie van die academie samen met mij het werk doornemen en je de laatste tips geven. 

 

De intake duurt ongeveer 1 uur en kost 40 euro. Elke volgende afspraak kost 30 euro en duurt ongeveer drie kwartier. Prijzen zijn incl. BTW, koffie/thee en materialen. 

Waarom Imaginary Constructs?

Helene Koopmans heeft als student op de Academie voor Beeldende Vorming (nu Breitner Academie) deelgenomen aan de toelatingscommissie van deze academie. Helene heeft meerdere malen als jurylid van lokale kunstwedstrijden opgetreden. Ook heeft zij jaren ervaring als docent beeldende vorming. Helene heeft goed contact met een aantal (oud)-docenten van de Breitner Academie. Deze docenten hebben veel expertise op het gebied van toelatingen. Tot slot, Helene Koopmans heeft een lopende kunstpraktijk en is goed op de hoogte van wat er in het huidige kunstmilieu speelt.